Skolfotograf-båstad

Skolfotograf i Båstad

Porträtt och gruppbilder

Vi är proffs på porträtt och gruppbilder, stora som små. Är du less på att få samma gamla skolporträtt år efter år? Att vara ung är en spännande tid i livet. Bästa sättet att minnas denna är att kunna njuta av bra bilder. Detta är Ditt ögonblick! Kontakta oss för att boka tid för skolfotograf.


Över 20 års erfarenhet som skolfotograf

Vi har många års erfarenhet av skolfotografering. Vårt mål är att fånga barnens personlighet på bild och skapa minnen för livet.

Varför välja oss? :

 1. Valfrihet:

  Ni har möjlighet att välja om man vill ha porträttfoto och/eller gruppbild. För föräldrar så finns en det fördel att koppla ihop beställningar för syskon, beställning finns att göra för sina barn som i ett och samma paket, som sedan kommer hem i brevlåda med samtliga bilder.

 2. Kvalitet på fotografier:

  Vi har bra kvalitet på gruppbilder och porträttbilder. Idag är det mycket bakgrund med på gruppbilderna vilket innebär att ansiktena blir ganska små. Vi tar bilder närmare så att barnen syns ordentligt. Viktigt att det finns tydlig information om att man kan be att få ta om porträttfoto om det inte blir bra.

 3. Användarvänlighet på webben:

  När en användare registrerar sig för att se sina foton ska inte beställningen aktiveras. Det ska bara vara ett moment där man registrerar sig och tittar på foton. I nästa steg, när man valt sina foton ska en beställning göras. Alltså ett aktivt val. Här kan i så fall en tidsfrist finnas innan beställningen går i väg, så att man kan gå in och göra en justering inom t.ex. 48 tim.

 4. Fast pris:

  Vi har fasta priser på fotoarken så att man vet vad det kostar i slutändan. Alla har inte möjlighet att köpa ett helt paket och som det är idag så blir det ändå lika dyrt om man tar bort ett par ark.

 5. Skolkatalogen:

  Kommer gratis i våra skolfotograferingar.

Ring och boka in er skolfotograf Båstad via oss på Photofame!

2018-08/skolfotograf-l-gstadieklass.jpg
2018-08/skolfotograf-l-rare.jpg

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå